Algemene voorwaarden Joelle’s yoga en ayurveda

 

Joelle’s yoga en ayurveda verzorgt yogalessen, workshops en lezingen rondom yoga, ayurveda en andere manieren om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Ook worden er ayurvedische consulten en behandelingen aangeboden. Gebruikmaken van een van deze diensten, in welke vorm dan ook, betekent automatisch dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

 

Eigen risico en aansprakelijkheid

 

 1. Gebruikmaken van de diensten die Joelle’s yoga en ayurveda aanbiedt, is geheel op eigen risico. Het is belangrijk klachten en/of blessures te melden vóór deelname aan de lessen of het gebruikmaken van andere diensten.
 2. U wordt geacht uw fysieke en/of mentale staat zelf goed in de gaten te houden, en bij twijfel over uw gezondheid dit te melden. Bij ernstige klachten wordt er geadviseerd een arts te raadplegen.
 3. Joelle’s yoga en ayurveda is niet verantwoordelijk voor klachten die zich voordoen rondom of tijdens de lessen en/of verleende diensten. Het is altijd mogelijk dat zich klachten voordoen of dat deze ontstaan. Gebruikmaken van de diensten die aangeboden worden door Joelle’s yoga en ayurveda is dus geheel op eigen risico.
 4. Bij zwangerschap is het belangrijk dit altijd te melden.
 5. U kunt uw persoonlijke spullen opbergen op de daarvoor bestemde plekken in de studio.
 6. Joelle’s yoga en ayurveda is niet verantwoordelijk voor vermissing of diefstal van en/of schade aan uw persoonlijke eigendommen.

 

Lidmaatschap en betaling YOGA

 

 1. Inschrijvingen van yogalessen gaan via het online reserveringssysteem van Momo-yoga.
 2. De prijzen die weergegeven worden op de website van Joelle’s yoga en ayurveda en Momo-yoga zijn altijd inclusief btw, tenzij anders vermeld.
 3. Voorafgaand aan de lessen en/of workshops aangeboden door Joelle’s yoga en ayurveda dient er betaald te worden. Dit kan met iDEAL via Momo-yoga of door te pinnen of contant te betalen in de studio.
 4. Bij jaarabonnementen wordt het bedrag maandelijks afgeschreven via automatische incasso. Er kan elk moment ingeschreven worden en het maandelijkse bedrag zal ook rond deze tijd van de maand afgeschreven worden. (Als u zich de 15e van de maand inschrijft, wordt het elke maand rond de 15e afgeschreven.) Mocht u een andere datum van afschrijving wensen, dan kan dit in overleg geregeld worden.
 5. In de prijzen zijn vakanties en feestdagen verrekend.
 6. Op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders vermeld.
 7. Tijdens vakanties is er een aangepast rooster, de wijzigingen zijn te vinden op de website en via het online reserveringssysteem van Momo-yoga.
 8. De lessen en lestijden van Joelle’s yoga en ayurveda kunnen gewijzigd worden. Mocht een wijziging een probleem vormen, dan kan een abonnement in overleg stopgezet worden.
 9. Bij aanschaf van een strippenkaart is het niet mogelijk geld retour te krijgen. Ook niet bij het missen van een les. Deze les kan op een ander moment ingehaald worden tot het moment dat de strippenkaart niet meer geldig is.
 10. Een strippenkaart is vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig.
 11. Een abonnement wordt afgesloten voor 6 maanden. Na deze zes maanden wordt een abonnement maandelijks verlengd. Het abonnement is dan te allen tijde opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
 12. Een opzegging dient gedaan te worden door een e-mail te sturen naar info@joellesyoga.nl
 13. Als het, met welke reden dan ook, niet mogelijk is te komen, maar u staat wel ingeschreven in het systeem, dan dient dit tot uiterlijk een uur van tevoren doorgegeven te worden via het online reserveringssysteem Momo-yoga of door te bellen naar 06 25 32 90 20.
 14. Een strippenkaart kan niet tijdelijk stopgezet of verlengd worden. Een maandabonnement kan na de 6 eerste zes maanden tijdelijk stopgezet worden.
 15. Een strippenkaart of abonnement staat op naam en kan niet worden overgedragen.
 16. Een cursus of een workshop dient vooraf betaald te worden middels de factuur die gestuurd wordt. Alleen in overleg kan er eventueel in de studio betaald worden middels de pin/contant.
 17. Afzeggen van een workshop/cursus kan tot uiterlijk 7 dagen van tevoren. Anders wordt deze toch in rekening gebracht.
 18. Joelle’s yoga en ayurveda kan altijd een les/workshop/cursus annuleren. In dit geval  krijgt u het geld retour of kan deze op een ander moment worden ingehaald.

 

AYURVEDA

 

 1. Een consult en/of behandeling bij Joelle’s yoga en ayurveda is altijd op eigen risico. Joelle’s yoga en ayurveda is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade.
 2. Bent u onder behandeling bij een arts en/of specialist, dan dient dit altijd gemeld te worden. Ook bij het gebruik van medicijnen.
 3. Na een behandeling en/of consult wordt er een factuur opgemaakt en deze dient binnen 2 weken overgemaakt te worden naar het bijgevoegde bankrekeningnummer of direct in de studio met de pin en/of contant betaald te worden.
 4. De tarieven zijn altijd inclusief btw, tenzij anders vermeld.
 5. De tarieven van een consult en/of een behandeling staan aangegeven op de website. In sommige gevallen is het mogelijk gebruik te maken van combinaties van verschillende behandelingen. Hiervoor gelden dan andere prijzen, dit gebeurt altijd in overleg.
 6. Het afzeggen van een consult en/of een behandeling dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, dan is dit helemaal kosteloos. Bij latere afzegging wordt deze toch in rekening gebracht.

 

Lesmateriaal

 

 1. De yogamatten en andere materialen die in de yogazaal aanwezig zijn, kunnen gebruikt worden tijdens de lessen. Hier dient zorgvuldig mee omgegaan te worden. De matten dienen schoongemaakt te worden na de les. Hiervoor zijn de spuitbusjes die ook in de yogazaal staan. Materiaal dat opzettelijk vernield wordt, zal in rekening gebracht worden.
 2. Mobiele telefoons dienen stil of uit te staan tijdens de lessen bij Joelle’s yoga en ayurveda.
 3. Seksueel getint gedrag is niet toegestaan.

 

Klachten

 

Joelle’s yoga en ayurveda zal ernaar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mochten er toch dingen zijn waar u klachten over hebt, dan kunt u dit mondeling melden of mailen naar info@joellesyoga.nl.

 

Privacy statement Joelle’s yoga en ayurveda

 

Ik vind uw privacy heel belangrijk. Ik vraag om gegevens bij inschrijving voor yogalessen of workshops en voor ayurveda wordt er een persoonlijk dossier aangemaakt met informatie. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor Anne-Joëlle Beugelink, van Joelle’s yoga en ayurveda, ingeschreven onder kvk nummer 71228853.

 

YOGA

 

Alle gegevens die u achterlaat op de website en bij inschrijving zullen alleen gebruikt worden voor de daarvoor bestemde doeleinden. Voor de inschrijving van yogalessen gebruiken we het reserveringssysteem van Momo-yoga. Er zal dus een aantal gegevens bekend worden bij Momo-yoga en zij hebben hiervoor hun eigen privacy statement. https://www.momoyoga.com/nl/privacy

 

AYURVEDA

 

Bij een ayurvedisch consult wordt er om persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens worden opgeslagen in een dossier. Uw informatie zal niet verder komen dan het dossier. Soms is het nodig telefonisch of over de mail nog wat contact te hebben buiten de studio; mocht u dit niet prettig vinden, dan kunt u dit altijd aangeven. Zodra u stopt met de ayurvedische consulten/behandelingen zal het dossier ook verwijderd worden.

 

U kunt zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze ontvangt u ook automatisch bij inschrijving, voor zowel bij yoga als bij ayurveda. De nieuwsbrief wordt verstuurd via mailchimp. Uw e-mailadres wordt dus ook door hen verwerkt. Hier zijn afspraken over gemaakt, waardoor uw privacy altijd gewaarborgd blijft. U kunt zich altijd ook weer uitschrijven voor de nieuwsbrief en daarmee zal uw e-mailadres ook uit het bestand bij mailchimp gehaald worden.

 

Mochten de algemene voorwaarden of het privacy statement wijzigen, dan wordt u hierover op de hoogte gebracht.

 

Persoonlijke informatie op het gebied van zowel yoga als ayurveda kan altijd opgevraagd worden en kan ook altijd verwijderd worden. U kunt mij hiervoor altijd aanspreken of contact met mij opnemen.