Hoe het werkt

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de yogalessen! Hier wat meer uitleg over het systeem waar ik mee werk. Het is een heel simpel systeem, maar je moet het wel even weten.

Ik heb gekozen voor een soort doe-het-zelf systeem. Makkelijk voor jullie en voor mij!

Het werkt als volgt, je schrijft je in bij momoyoga, een online systeem waar het rooster in verwerkt is. Dit kan via de computer, maar je kan ook de momoyoga app downloaden! Zowel voor iOS als voor android. Na de inschrijving kan je kiezen of je voor een proefles-pakket, abonnement, een strippenkaart of een losse les gaat en zo kan je ook heel makkelijk betalen. Abonnementen gaan via automatische incasso. Strippenkaarten en losse lessen via ideal.

Als dat gelukt is kan je zelf je lessen boeken. Wil jij elke maandag dezelfde les volgen? Dan schrijf jij je in voor de maandag. Maar heb je een onregelmatig rooster en bekijk je het liever per dag? Dan kan dat ook. Je kan het zo flexibel maken als je zelf wil. Ook als je niet kan schrijf je jezelf online uit. Doe dit wel minimaal een uur van tevoren, anders wordt de les alsnog bij je in rekening gebracht en dat zou zonde zijn!

Als het nou niet lukt, mail (info@joellesyoga.nl) of app (06 25 32 90 20) mij dan even. Of kom gewoon naar de les, dan bespreken we het na de les wel verder.

Liefs en tot snel!