Workshop: basis principes asana's

Gepubliceerd op 22 november 2018 om 13:30

Voor de beginner maar ook voor mensen die al langer yoga doen is dit een hele fijne workshop. Want elke yogales ga je ze tegen komen, die paar asana’s (yogahoudingen) die vaak terugkomen maar, als je ze niet goed uitvoert, ontzettend zwaar zijn. Terwijl ze bijna een magisch effect kunnen hebben. Ze kunnen zelfs als rustpose gaan werken. Een goede basis is het halve werk en maakt de rest van je yoga beoefening een stuk aangenamer en leuker.

In deze workshop gaan we dieper in op de basisprincipes van de asana’s. We kijken samen naar waar we op moeten letten en duiken dieper het lichaam in. Met elkaar gaan we de asana’s op verschillende manieren uitvoeren en we gaan ontdekken hoe de adem ons kan helpen in houdingen. We gaan ook wat dieper in op de werking van de asana's. Zowel fysiek als mentaal. Wat kunnen de houdingen op langer termijn voor je betekenen?

Dus start jij net met yoga maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of ben je al een tijdje bezig maar loop je tegen bepaalde dingen aan? Wil je jezelf uitdagen op een dieper niveau? Wil je weten hoe je stap voor stap toewerkt naar bepaalde asana’s? Schrijf al je vragen op en meld je dan nu aan voor deze workshop!

Natuurlijk sluiten we elke workshop af met een heerlijke kop (vegan) chai en lekkers.

 

Datum: Zaterdag 26 januari 2019

Tijd: 10.00 uur - 13.00 uur

Kosten: €30,00

 


«   »