Ervaringen van de leden

'Yoga bij Anne-Joelle is heel erg fijn. Ze geeft op een duidelijke en ontspannen manier les. Er is veel aandacht voor de individuele leerling. Veel afwisseling in de lessen zorgt ervoor dat er genoeg te leren valt, ook voor de meer gevorderde yogaleerling.'

- Anoniem

 

'Ik ben onder de indruk van de manier waarop  het allemaal werkt: een duidelijke en persoonlijke website, een handig betaalsysteem, flexibele lesdagen/-tijden, een sfeervolle studio op fijne locatie en last but not least: uitdagende en afwisselende yoga met een mooie mix van activiteit en ontspanning die je iedere keer weer op een liefdevolle manier weet te brengen. Dank je wel hiervoor.' - Thecla

 

'Joelle is erg bekwaam, ongedwongen en de kalmte zelf als ze lessen geeft. Het is erg fijn dat je om extra's kan vragen. Dan maakt Joelle tijd voor je en wordt je ondersteunt op persoonlijk vlak. In samenwerking met jou stemt ze af naar wat je nodig hebt en wat je persoonlijk wilt. Met de persoonlijke raad geeft ze je de rode lijn mee waarbij je met tips en tricks buiten de les aan slag kan. Of het nou om nog te ontginnen en te verkennen onbekende gebieden gat, of het verhelpen van bekende klachten, je gaat altijd wijzer naar huis bij Joelle. Met op jouw afgestemde persoonlijke raad zoekt ze naar jouw behoeftes en nog te ontginnen gebieden. En geeft ze vervolgens gericht geef ze tips / tricks en eventueel huiswerk om minder last te hebben van bepaalde klachten. 
Ik kwam als een vastgelopen en uitgeblust persoon bij Joelle aanwaaien, en heb dankzij haar lessen aanzienlijk minder last van een blessure leed aan mijn schouder en rug. Ik merk dat ik met energie wegga, wat zegt dat het wel goed zit.'

- Anoniem

 

'Ik ben heel positief over de yoga bij Joelle. Als je flink meedoet, wordt je lichaam grondig aangepakt. Je wordt leniger en sterker. Doordat je in allerlei verschillende houdingen komt, worden je o.a. je ingewanden goed gemasseerd. Ik weet niet precies wat er nog allemaal gebeurt, maar na de les voel ik me een stuk beter. Vooral dat je je in psychisch opzicht zo goed gaat voelen, is een verrassing. Je kunt in je eigen tempo meedoen.
De les is compleet gemaakt met een korte meditatie vooraf, en op het eind een ontspanningsoefening. En daarna kun je eventueel nog een kopje thee drinken! De ruimte is prettig ligt centraal in de stad, ik vind Joelle aardig en ze geeft goed les. De sfeer is altijd goed. Als je doorgeeft welke beperkingen je hebt, bedenkt ze bij betreffende oefeningen voor jou een passende variant.'

- Ylse Loete

 

Na een polsdiagnose en wat voedings-en leefstijladviezen, heb ik inmiddels al een paar keer een massage gekregen.
Anne-Joëlle luistert goed, geeft duidelijke uitleg en adviezen en denkt met je mee.
Wat ik het allerfijnste vind, is de aandacht en toewijding waarmee ze werkt. Ze neemt alle tijd om te zorgen dat je lekker ligt, stelt je op je gemak en de rust die ze uitstraalt, werkt door in de fijne, ontspannende massage.
Ik blijf graag terugkomen.

- Ellen

 

'Ik volg wekelijks een yogales bij Anne-Joëlle, meestal de combi van Hatha en Yin, 
maar ook een andere les als dat zo uitkomt in mijn week.
Het fijne is dat ik met het inschrijfsysteem zélf mijn les kan kiezen en kan wijzigen. De combi van deze ruimte en deze les bij deze yogajuf is een juweeltje in mijn week. Ik ervaar de les als aangename plek om te landen en op een prettige, passende manier aan m'n wel-zijn te werken. Als een oase voor mijn gezondheid op fysiek én mentaal vlak. Het brengt me een fijne combinatie van inspanning en ontspanning, en met de weken en maanden ervaar ik dankzij Anne-Joëlle's begeleiding en aanwijzingen vooruitgang zonder dat dit persé een doel is. 
Het gaat vanzélf. Al vraag ik me soms af: Hóe ben ik in deze houding beland?! ;-) Om na een paar weken te merken: Oh leuk, díe weer. Kán ik :-) Het is als een spelend avontuur denk ik wel eens. Helpend voor m'n ondernemende leven ook. Ik word er rustiger en dapperder van.
De gezichtsmassage tijdens de eindontspanning is voor wie dat wil, en is voor mij een heerlijk toetje aan het eind van iedere les!

Ik kom er elke keer weer als nieuw vandaan. En word ik met iedere keer een stukje 'beter' in: m'n leven léven.
Zeker ook dankzij de prachtige combinatie van Yoga met Ayurveda. 
Er is ook op dát gebied een wereld voor me open gegaan. En nog steeds sta ik te kijken van de eenvoud van de toepassingen, en helpen de herhalingen die Anne-Joëlle daarin biedt me tot levens veranderende resultaten. (bijv. via workshops of met een passende behandeling)

Ik durf te stellen dat ik een gezonder mens, een betere ondernemer en een leukere vrouw geworden ben sinds ik deze Yoga en Ayurveda-school gevonden heb en me er graag en trouw 'in onderdompel'.

- Myrea de Roo-Harteman