Meditatie inloop

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 14:21

Meer diepgang is mijn streven voor de yoga en ayurveda studio het komend jaar. Maar hoe en waar te beginnen? Naast de uitleg in de lessen over de achtergrond van yoga en ayurveda is meditatie een belangrijk stuk in de hele yoga leer. Eigenlijk zijn de yoga oefeningen alleen maar bedoeld om goed te kunnen zitten.


Daarom om te beginnen een half uur inloop meditatie. Op woensdag avond vóór de yin yoga is het mogelijk om lekker een half uur te komen mediteren.
Ben je er om 19.30? Dan beginnen we met een oefening om makkelijk in je meditatie te komen. Dit duurt ongeveer 10 min en daarna kan je je eigen meditatie oppakken. Tussen 19.40 en 20.00 uur loop je dus gewoon binnen en begin je zelf je meditatie. Voor de yin yogi's van 20.00 uur geldt dus: zachtjes binnen komen, een matje uitkiezen en beginnen met je meditatie.

Iedereen kan meedoen met de meditatie, ook als je niet daarna de yin yoga mee doet. De meditatie inloop is mee te doen tegen donatie. Hij wordt niet afgeschreven van je strippenkaart/abbonement. Wel online even inschrijven zodat ik weet hoeveel man er komt!

De donaties gaan deze maand naar de heftige branden in Australië. De doneerpot zal deze keer vanwege de hevige branden de hele maand blijven staan in de studio. Als je niet naar de meditatie komt maar wel wil doneren, kan dat dus alsnog!

 


«   »