Workshop: Yoga, ayurveda & de 4 seizoenen

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 15:15

Ayurveda  is een eeuwenoude geneeswijze waarbij we ernaar streven zoveel mogelijk preventief te werk te gaan. Zo kunnen we door ons aan te passen op de seizoenen voorbereidingen treffen op de klachten die veel voorkomen tijdens de seizoenen. Zoals huiduitslag in de zomer, hooikoorts in de lente, een droge huid of slapeloosheid in de herfst en een depressie in de winter. Als je in balans bent heb je waarschijnlijk niet heel veel last van deze dingen. Misschien merk je dat je in de herfst wat chaotischer bent of in de lente wat sneller verkouden. Maar met een disbalans kunnen er klachten ontstaan of de klachten die je al had kunnen erger worden. Bijvoorbeeld gewrichtsklachten die in de herfst en winter ineens weer een stuk erger worden!

 

In de workshop yoga, ayurveda & de 4 seizoenen bespreken we alles rondom de seizoenen. 
We hebben het over hoe we door middel van yoga & ayurveda wat meer in balans kunnen komen. Dit kan zijn met voeding, maar ook met leefstijl zijn er al heel veel dingen die kunnen werken. Je hoeft echt niet alles om te gooien om al effect te merken, dat is het mooie aan ayurveda. Met hele kleine stapjes merk je al een effect. En deze kleine stapjes en nog heel veel meer gaan we bespreken in de workshop. 

 

We doen ook een fijne les yoga en lunchen samen met een typisch ayurvedisch gerecht. Het is een langere workshop dan de afgelopen workshops maar ook met meer tijd tussendoor voor je vragen, om alles te laten bezinken en om samen dingen te ontdekken.

 

Ben je benieuwd of je iets kan hebben aan deze workshop of wil je je aanmelden?

Mail dan gauw naar info@joellesyoga.nl

 

Datum & tijd:

 

Zaterdag 14 december 2019

10.00- 15.00 uur

 

Locatie: 

 

Joelle’s yoga & ayurveda 

Pontanusstraat 22, Nijmegen

 

Kosten:

 

€50,- p.p.

 

De workshop gaat door bij een minimale aanmelding van 6 personen en maximaal 10.

 


«   »