Workshop: Blijf koel tijdens de zomer!

Gepubliceerd op 6 juni 2019 om 13:51

Ik kreeg een aantal keer de vraag: 'Komt er nog een zomerworkshop?' En ik moet eerlijk zeggen dat ik even twijfelde. Want tijdens de zomer is iedereen vaak met hele andere dingen bezig als met yoga en ayurveda! In hoeverre zou er nou écht behoefte zijn aan een zomerworkshop?
Maar toen het afgelopen weekend ontzettend warm werd begon er bij mij weer hier en daar wat huiduitslag te ontstaan, ik was wat sneller geïrriteerd en ik hield vocht vast. Voor mij is teveel hitte de grootste valkuil (pitta), en inmiddels weet ik wat ik eraan kan doen. Maar op dat moment wist ik ook meteen: Er komt een zomerworkshop!

Want zou fijn zou het zijn als je jezelf een beetje meer koel zou kunnen houden tijdens de zomer? En van binnenuit, waardoor het niet alleen fysiek comfortabel is, maar het ook mentaal rustiger kan worden.

Herken jij deze kwaaltjes bij jezelf of bij een ander? Of andere kwaaltjes zoals ontstekingen? Jeuk? Een onaangename zweetlucht? Of iets anders wat elke zomer weer terug komt waar je vragen over hebt?

Kom dan zaterdag 27 juli van 9.30 uur tot 12.00 uur naar de zomerworkshop.

We doen een fijne, verkoelende yogasessie, ik zal een heleboel uitleggen en niet te vergeten.. Bij mooi weer doen we de workshop buiten aan de Waal. Na de workshop wordt er een lichte lunch geserveerd.

Dit alles voor €30,- p.p.

Voor meer info of opgeven vul je het contactformulier in.

Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 8 personen!

 


«   »