Het is weer tijd voor de lentedetox!

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 09:38

Wist je dat het in het voorjaar heel goed is om een reiniging te doen? Vaak voelen we ons een stuk minder gegrond, stabiel en gezond zodra het voorjaar begint. Dit komt omdat kapha dosha de overhand neemt in het voorjaar en dit kan leiden tot verschillende klachten, zoals vermoeidheid, hooikoorts, depressieve gevoelens ect. Lees meer over kapha dosha bij Ayurveda of kom naar de workshop yoga en ayurveda in het voorjaar op zaterdag 13 april (zie Workshops) waarin ik meer uitleg over de dosha's in het voorjaar.

Met een aangepast dieet kan je al heel veel klachten voorkomen. Maar met een detox bereiken we vaak toch wel het meeste resultaat. We reinigen een aantal dagen, afhankelijk van je constitutie en wat jij nodig hebt, dit bepalen we in het eerste consult. Gemiddeld duurt zo'n reiniging 7 dagen. Je krijgt een speciaal dieet die je volgt tijdens deze dagen. En geen zorgen; het is ayurveda; je hoeft niet op een aantal blaadjes sla te leven en we gaan ook niet sapvasten. Goede maaltijden zijn belangrijk.

Naast dit dieet krijg je wat kruiden die je neemt om de afvalstoffen goed af te voeren en kom je 2/3 keer langs voor verschillende behandelingen. Speciale behandelingen om afvalstoffen af te voeren en om rust te creëren in het hoofd. Daarnaast ben je ook heel welkom in twee yogalessen. Je kan zelf kiezen welke lessen en/of tijden. (zie Yoga)

 

Deze detox bestaat uit;

 

- Een ayurvedisch consult

- 4 behandelingen verdeeld over 2/3 dagen.

- 2 yogalessen

 

Voor €200,-  doe jij je eigen mini-retraite en ga je fit en gezond de lente in. Voor meer informatie kan je altijd een mailtje sturen naar info@joellesyoga.nl of even bellen naar 06 25 32 90 20.

De detox kan kleiner of juist uitgebreider. Neem hiervoor even contact op om te overleggen!

 


«   »