Workshop: yoga en ayurveda in het voorjaar

Gepubliceerd op 27 maart 2019 om 12:55

De tijd gaat snel, het wordt weer voorjaar! We krijgen die kriebels weer in onze buik, willen naar buiten, gaan sporten om de winterkilo’s eraf te krijgen en de avonden worden langzaam weer wat langer. Een heerlijk gevoel! Maar dit is niet altijd het geval. Bij het voorjaar horen ook de voorjaars kwaaltjes… de meeste van ons worden ziek, of in ieder geval verkouden. We kunnen last krijgen erg last van hooikoorts, worden benauwd, of heel erg moe. We kunnen zelfs een beetje depressieve gevoelens krijgen. Een echte voorjaarsdip! En dat terwijl die zon heerlijk je ramen in schijnt en je eigenlijk wil genieten van de eerste warme zonnestralen.

 

Gelukkig zijn goede manieren voor om mee om te gaan, en om de kwaaltjes te verminderen en te voorkomen. Met yoga en ayurveda is dit eigenlijk heel makkelijk. Maar hier moeten we wel wat voor doen! Wil jij ook leren hoe je het voorjaar zo goed mogelijk doorkomt? Hoe je kan genieten van de eerste vogels en zonnestralen zonder dat je met een kruik en zakdoeken in bed ligt? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Op zaterdag 13 april bespreken we alle ins en outs over de hoe de kwaaltjes ontstaan en wat we eraan kunnen doen om ze te voorkomen. We gaan aan de slag met yoga, ademhalingstechnieken (lichte pranayama) en we bespreken het nodige met elkaar. 

In de pauze is er heerlijke thee en een voorjaarssnack. En ohja... met mooi weer kunnen we de workshop misschien wel buiten doen. (Tenzij de hooikoorts al is verschenen natuurlijk)

 

Aanmelden kan via info@joellesyoga.nl

 

LOCATIE:      Joelle’s yoga & ayurveda

WANNEER:   13 april 2019

TIJD:               09.00 uur - 12.00 uur

KOSTEN:       €25,-

 

TIP! Volg deze workshop en de workshop: ayurveda voor iedereen samen voor maar €50,-ipv €55,-

 


«   »