Zomeryoga Goffertpark 2019!

Gepubliceerd op 26 maart 2019 om 14:53

Nog heel even wachten maar dan gaan we het park weer in! Het is inmiddels een traditie geworden om gedurende de zomer yoga te doen in het park. Het is een hele leuke, laagdrempelige en makkelijke manier om eens kennis te maken met yoga. Met je voeten op de mat (of in het gras voor de liefhebbers..), een schaduwplekje of juist de volle zon, wat je zelf het prettigst vind.

De lessen die gegeven worden in het park variëren van een dynamische hatha yoga tot zachte yin. Soms een combinatie. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen en is welkom.

In de maanden juni, juli en augustus (met uitzondering van de vierdaagseweek en de laaste twee weken van augustus) verzamelen we iedere dinsdag om 19:30 uur bij de ingang van de kinderboerderij. Vanuit daar zoeken we een geschikte plek. Aanmelden hoeft niet, maar het is wel handig! Mocht het dan een keer niet doorgaan, of toch binnen gegeven worden ivm het weer, dan wordt je daarvan op de hoogte gehouden. Een simpel appje naar 06 25 32 90 20 is genoeg. Ook als je nog vragen hebt. Mailen kan natuurlijk ook naar info@joellesyoga.nl. Of check de facebookpagina.

Een lesje in het park kan je volgen voor maar €5,-

Leden kunnen zich natuurlijk ook aanmelden via het momoyoga systeem, maar dit hoeft niet. Wat je zelf het prettigst vind.

Vergeet niet een matje mee te nemen. Ook water en een dekentje zijn geen overbodige luxe.

 

(!!!) Bij slecht weer kunnen we de yoga binnen in de studio doen, met maximaal 11 personen. Leden van de studio hebben in te grote groepen dan voorrang.

 


«   »