Vrijwilligers polsdiagnose gezocht!

Gepubliceerd op 18 februari 2019 om 13:23

In de pols zitten zoveel geheimen... en zoveel lagen. We gaan nu met de studie in ayurveda de verdieping in en we leren nog meer uit de pols te halen. Er is zoveel in de pols te vinden. Eigenlijk kan je alles uit de pols halen, mits je héél veel oefent en blijft leren.

We kunnen naast het bepalen van de constitutie de disbalans ontdekken, waar komen ziektes vandaan, waarom voel je je de laatste tijd niet zo lekker? Wat is de reden van de slechte spijsvertering? Hoe krijgen we bepaalde organen weer aan het werk? Allemaal vragen die je kan beantwoorden mits je een goede polsdiagnose doet.

Vorig jaar leerde ik de basis van de pols waarmee je al een aantal mooie dingen bereiken kan. Maar om écht te verdiepen en de hele pols te leren kennen is er veel meer oefening nodig om de fijngevoeligheid te trainen. En daarvoor heb ik heel veel verschillende polsen nodig!

Dus hierbij een oproep aan iedereen die geïnteresseerd is in de pols; kom langs en laten we je pols ontdekken! Het is een (gratis) korte check van de pols van 15-20 min. Natuurlijk kan je vragen stellen maar het is géén uitgebreid consult.

Over een aantal weken kies ik twee personen uit waar ik graag een uitgebreid consult mee zou willen doen en gaan we samen kijken of we ayurveda in je dagelijks leven kunnen toepassen. Ik zal hier een verslag van maken en gebruiken voor mijn studie, voor jou 3/4 gratis consulten en veel nieuwe info!

Het is iedere dag mogelijk een pols-check te plannen voor en na de yogales of op een ander tijdstip door de weeks. Bel of app even naar 06 25 32 90 20 om iets te plannen. Mailen kan natuurlijk ook.

 

Alvast heel erg bedankt en tot snel in de studio!

 


«   »