Extra yogales: Yoga nidra

Gepubliceerd op 31 januari 2019 om 09:50

Op vrijdagavond 22 februari is er een yoga nidra sessie. Het begint om 18.00 uur. Je kan dus direct na je werk aansluiten, voordat je het weekend in gaat. Het is echt een ideale manier om je week af te sluiten en rustig je weekend in te gaan.

Yoga nidra is een vorm van een diepe ontspanning waarbij je een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Het is een actieve practise terwijl je onder een dekentje ligt. Je hoeft dus verder niks te doen, behalve de stem volgen.

Yoga nidra betekent ook wel ‘slaap van de yogi’. Maar we slapen niet, we gaan in een hele diepe ontspanning waardoor je theta en delta hersengolven meer geactiveerd worden en daarmee ervaringen en herinneringen verwerkt kunnen worden, spierspanning en stress afneemt en de bloeddruk en de hartslag daalt.

Het mooie vind ik dat iedereen het kan en het altijd een positief effect oplevert. Omdat je in zo’n diepe ontspanning komt kan dit ook doorwerken in je yoga practise en in je meditatie.

Voor mij is het de ideale manier van omschakelen. Als je er niet bekend mee bent is het zeker het proberen waard.

 

Inschrijven kan door je in te schrijven via het momoyoga systeem.

BELANGRIJK VOOR LEDEN: Je kan je inschrijven met je strippenkaart/abonnement, maar het is goedkoper om de les los te kopen. Daarmee hoef je ook je eigen les niet te missen! :)

VOOR NIET-LEDEN: Schrijf je in bij momoyoga, kies bij abonnementen/strippenkaarten de losse les Yoga nidra, 22 februari 2019. En schrijf je na betaling in bij de les op 22 februari.

Mocht dit niet lukken mail of bel naar info@joellesyoga.nl of 06 25 32 90 20.

 

LOCATIE:     Joelle’s yoga & ayurveda

WANNEER: 22 februari 2019

TIJD:            18.00 uur - 18.45 uur

KOSTEN:     €7,50

 


«   »