November detox maand!

Gepubliceerd op 23 oktober 2018 om 15:43

Ja! Ik gooi het maar gewoon online want daarmee kan ik er zelf ook echt niet meer onderuit. De hele maand november ga ik een grote schoonmaak doen. Voordat de drukte van de feestdagen al m'n tijd en energie gaan opslokken, en omdat de herfst nu echt is begonnen, lijkt het mij fijn om november te gebruiken om een grondige reiniging te doen. Ik voel dat het nodig is na alle turbulentie van de afgelopen maanden. En ik zou het fijn vinden alle om met rust, kalmte en structuur de wintermaanden in te gaan.

Dit betekend rust; reinheid; regelmaat; yoga; pranayama; meditatie; een ayurvedisch dieet en nog veel meer waar ik jullie gedurende deze maand over ga vertellen!

Wil jij nou ook een reiniging doen voordat we de winter in gaan? Dit hoeft natuurlijk niet de gehele maand. Dit kan ook een paar dagen. Middels een consult kunnen we kijken wat voor jou de fijnste manier is om te reinigen. Door dit ook in de november maand te doen kunnen we elkaar helpen met leuke recepten, yoga-beoefening en nog veel meer.

Heb je er ook zin in? Ik wel. Maar ik moet ook toegeven dat ook ik heel veel weerstand voel en dat dit ook een van de redenen is dat ik het online zet. Want ik heb al genoeg smoesjes bedacht om het niet te hoeven doen, net als jij waarschijnlijk! ;-)

De gedachte aan hoe ik mij zal voelen na deze maand, maakt dat ik er wel heel veel zin in heb. En door het met jullie te delen wordt het ergens wat spannend, maar ook heel leuk.

 

Doe je mee? Mail naar info@joellesyoga.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie!

 


«   »