Ayurvedische detox voor in de herfst

Gepubliceerd op 18 september 2018 om 12:44

Wist je dat het ook in het najaar heel goed is om een reiniging te doen? Vaak voelen we ons een stuk minder gegrond, stabiel en gezond zodra het najaar begint. Dit komt omdat vata dosha de overhand neemt in de herfst en dit kan leiden tot verschillende klachten. Lees meer over vata dosha bij Ayurveda of kom naar de workshop balans in het najaar op zaterdag 29 september (zie Workshops) waarin ik meer uitleg over de dosha's in het najaar.

Met een aangepast dieet kan je al heel veel klachten voorkomen. Maar met een detox bereiken we vaak toch wel het meeste resultaat. We reinigen een aantal dagen, afhankelijk van je constitutie en wat jij nodig hebt, dit bepalen we in het eerste consult. Gemiddeld duurt zo'n reiniging 7 dagen. Je krijgt een speciaal dieet die je volgt tijdens deze dagen. En geen zorgen; het is ayurveda; je hoeft niet op een aantal blaadjes sla te leven en we gaan ook niet sapvasten. Goede maaltijden zijn belangrijk.

Naast dit dieet krijg je wat kruiden die je neemt om de afvalstoffen goed af te voeren en kom je 2/3 keer langs voor verschillende behandelingen. Speciale behandelingen om afvalstoffen af te voeren en om rust te creëren in het hoofd. Daarnaast ben je ook heel welkom in twee yogalessen. Je kan zelf kiezen welke lessen en/of tijden. (zie Yoga)

 

Deze detox bestaat uit;

 

- Een ayurvedisch consult

- 4 behandelingen verdeeld over 2/3 dagen.

- 2 yogalessen

 

Voor €200,-  doe jij je eigen mini-retraite en ga je stevig en gegrond de herfst in. Voor meer informatie kan je altijd een mailtje sturen naar info@joellesyoga.nl of even bellen naar 06 25 32 90 20.

De detox kan kleiner of juist uitgebreider. Neem hiervoor even contact op om te overleggen!

 


«   »