Yoga en ayurveda in Nijmegen

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 13:41

Na maanden van hard werken zit ik nu tevreden -en ook wel een beetje uitgeblust- achter mijn laptop om het fijne nieuws te delen dat de studio geopend is. Wat was het een leuke opening, en wat heb ik genoten. (ik hoop jullie ook!) Maar ik ben ook zo blij dat het erop zit. Wekenlang toewerken naar zo'n dag is leuk, maar ook intensief. Dan ben ik nog zoveel bezig met yoga, ayurveda en het vinden van de perfecte balans, maar dan is het ook voor mij heel moeilijk om de balans te vinden en te vast te houden. Maar met de opening twee weekjes geleden was het dan eindelijk zover. En het was zo leuk om te zien hoe de studio gevuld was met mensen allemaal ergens geïnteresseerd in hetzelfde; yoga en ayurveda. Ik voel mij soms nog zo'n jong broekie; en dat ben ik in zekere zin natuurlijk ook. Maar om dan toch al mijn passie te kunnen delen met zoveel mensen, dat voelt wel echt heel bijzonder. Bedankt daarvoor allemaal.

Inschrijven

De eerste lessen zijn gestart afgelopen week en het rooster is wat aangepast. Een heel fijn idee dat het allemaal kan gaan lopen nu en dat daar alles voor in huis is. De eerste aanmeldingen voor de yogalessen stromen langzaam binnen. Maar daar krijg ik toch regelmatig vragen over.

Ik heb namelijk gekozen voor een soort doe-het-zelf systeem. Makkelijk voor jullie en voor mij! Via de website kan je je aanmelden door bij yogalessen te klikken op de link schrijf je hier in voor een yogales. Om het makkelijker te maken kan dat ook via deze link: https://www.momoyoga.nl/joellesyoga/inschrijven/

Het werkt als volgt:

Je schrijft je in bij momoyoga, een online systeem waar het rooster in verwerkt is. Na de inschrijving kan je kiezen of je voor een abonnement of een strippenkaart gaat en zo kan je ook heel makkelijk betalen. Abonnementen gaan via automatische incasso. Strippenkaarten via ideal.

Als dat gelukt is kan je zelf je lessen boeken. Wil jij elke maandag dezelfde les volgen? Dan schrijf jij je in voor de maandag. Maar heb je een onregelmatig rooster en bekijk je het liever per dag? Dan kan dat ook. Je kan het zo flexibel maken als je zelf wil. Ook als je niet kan schrijf je jezelf online uit. Doe dit wel minimaal een uur van tevoren, anders wordt de les alsnog bij je in rekening gebracht en dat zou zonde zijn!

Mocht je hier nog vragen over hebben mail of app mij dan even!  

 

 

Yoga beoefenen is niet alleen het uitvoeren van een paar oefeningen op de mat. Het is een manier van leven en een proces van bewust(er) worden van wie je bent. Na alle turbelentie van de afgelopen maanden en de overgang van het seizoen dat eraan zit te komen heb ik voor mezelf een vers uit de Bhagavad Gita genomen om over na te denken. Misschien leuk om te lezen en zelf eens na te gaan hoe zich dit bij jou af speelt.

Bhagavad Gita, hoofdstuk 2, sloka  14

“Het afwisselend komen en gaan van geluk en verdriet is als het komen en gaan van zomer en winter. Ze ontstaan door je zintuiglijke waarneming en je moet ze leren verdragen zonder er van slag door te raken.”


«   »